Psykomotorisk terapi i Nakskov

Jeg tilbyder effektiv behandling af angst, kroniske smerter og senfølger fra min klinik i Torrig (Nakskov), online, hjemme hos dig selv eller ude i naturen.

hand

Veje ud af angst

Med psykomotorisk terapi vil du gennem øvelser, samtale og behandling forstå mekanismerne bag angst, få kontrollen tilbage og hjælpe dig selv til at forebygge og mindske angstanfald. Vi arbejder både med kropslige og metakognitive teknikker.

 

Veje ud af kroniske smerter

Med psykomotorisk terapi vil du gennem indsigt i nyeste viden og evidensbaserede teknikker forstå mekanismerne bag smerter. Vi arbejder gennem nervesystemet med at mindske sensiviteten i både kroppen og centralnervesystemet. Fokus er at komme helt eller delvist ud af de kroniske smerter. 


Lige siden jeg fik dine behandlinger, er jeg nået så langt med mine rygproblemer, at jeg lige har været i stand til at tømme 4 brændetårne og stable dem i brændeskuret på 6 timer fordelt på 3 dage uden at mærke andet end træthed i min ryg. Jeg vil være dig evigt taknemmelig resten af livet, for den hjælp du har givet mig.
Grethe

Veje ud af senfølger

Med psykomotorisk terapi arbejder vi først på at du finder ro og tryghed i rummet og sammen med mig som terapeut. Ved senfølger er nervesystemet i alarmberedskab, så det skal falde til ro først. Dernæst arbejder vi med kontakten til kroppen og finder ressourcer og værktøjer til at du kan forstå og mestre kroppens og nervesystemets reaktioner. Jeg arbejder både med senfølger efter seksuelle overgreb og efter skader såsom piskesmæld, fald og lign. 


Andre problematikker

Jeg behandler også klienter med andre fysiske, mentale, sociale og følelsesmæssige udfordringer såsom stress, manglende selvværd og depression. 

Siff er utrolig rolig og behagelig at samtale med. Ved hvert møde havde Siff forskellige værktøjer til at takle forskellige situationer. Jeg fortalte om specifikke oplevelser i dagligdagen som udfordrede mig, og vi gik ud fra dem og arbejdede med dem. 4 ud af 5 gange fik jeg afslappende behandlinger på hendes medbragte briks. En af værktøjerne var blandt andet hvordan jeg fik mit nervesystem til at blive roligt på stressede dage.  Jeg kan kun give Siff og hendes behandlingsmetoder, mine bedste anbefalinger .

Birgitte

Hvad er psykomotorisk terapi?

Psykomotorisk terapi er en anerkendt behandlingsform der både behandler krop og sind. Man kan sige at det er en mere holistisk behandlingsform end eksempelvis samtaleterapi. Psykomotorisk terapi er særdeles effektivt til behandling af en række konkrete problematikker, såsom angst, smerter og senfølger, da disse alle ofte påvirker både krop og sind og derfor kræver en behandling der har fokus på begge dele.

Uddannelsen til psykomotorisk terapeut er en sundhedsfaglig uddannelse, der tager 3,5 år og er på niveau med eksempelvis sygeplejerske og fysioterapeut.

Mød Siff online, i klinikken, hjemme hos dig selv eller ude i naturen

Online på Zoom eller per telefon

zoom

 - God hvis du ikke bor i nærheden, under lockdown eller når du har brug for hjælp til ro i nervesystemet gennem samtale og øvelser.

Lorem ipsum dolor sit amet

I klinikken ved mit hjem

klinik

Ude i naturen eller hjemme hos dig

ude

Priser 2021

Priserne gælder for terapi online, fysisk fremmøde, walk & talk eller behandling i naturen - for udkørende terapi se tillæg.

Psykomotorisk terapi

30 min

Kr.400

momsfritaget

  Klippekort Psykomotorisk terapi

  5 x 60 min/ 10 x 30 min

  Kr.3000

  momsfritaget

   Psykomotorisk terapi

   60 min

   Kr.700

   momsfritaget

    Tillæg ved udkørsel

    10-30 km fra Mageltving Møllevej, Torrig

    Kr.100

    Ved kørsel over 30 km kontakt mig for mere info