Behandling af efterreaktioner af vold

Når vi har oplevet fysisk vold, så går det ud over vores forhold til vores krop, såvel som forholdet til vores psyke. Vi bliver fremmede for vores kroppe. Har man oplevet psykisk vold og omsorgssvigt, nedbrydes forholdet til os selv som mennesker og vi kommer til at 'tillade' andre at behandle os dårligt. Det sker ofte, at man vedbliver med at tænke negativt om sig selv og sin krop. Volden har sat dybe spor, der får os til - for en tid - til at miste evnen til at drage omsorg for os selv og i at sætte grænser tidligt nok til at undgå, at andre overskrider dem på sådan en måde, at man kan blive retraumatiseret. Derfor er det vigtigt at lære at mærke sig selv igen, at blive kraftfuld i sit udtryk og at kunne tage vare på sig selv, Når du får taget dig af dig selv, så sker der også noget i dine relationer til andre. Du kan vælge at deltage i onlineforløbet på 12 uger, der er for dig, som har oplevet fysisk og/eller psykisk vold i din barndom, ungdom eller som voksen eller kontakte mig for at høre mere om individuelle sessioner.

 

Behandling af dårligt selvværd, angst og smerter


Nogle gange ved vi ikke hvorfor vores selvværd er dårligt, hvorfor vi vedbliver at blive angstfulde eller oplever smerter, som lægerne ikke kan afhjælpe. Oftest ligger der traumatiske oplevelser og svigt i barndommen, der har påvirket vores forhold til os selv, til andre og til verdenen. Psykomotorisk terapi hjælper dig ud af fastlåste mønstre og gener ved at arbejde både med krop, tanker og det ubevidste. 

 

Kontakt mig for info om individuelle sessioner online eller i Sakskøbing.

Pris for 60 min online kr. 800 og for personligt fremmøde i klinikken i Sakskøbing kr. 1000


Siff


  • Sådan tager jeg vare på dine oplysninger
  • Jeg registrerer dit navn, telefonnr og mail på en krypteret side, så kun jeg og ingen andre har adgang til det. 
  • Jeg noterer indhold fra vores samtaler samme krypterede sted i 6 måneder efter sidste session i fald du vender tilbage og ønsker flere Du har altid ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret eller trække et samtykke tilbage ved at skrive til min mailadresse, som står øverst her på siden. 
Siff er utrolig rolig og behagelig at samtale med. Ved hvert møde havde Siff forskellige værktøjer til at takle forskellige situationer. Jeg fortalte om specifikke oplevelser i dagligdagen som udfordrede mig, og vi gik ud fra dem og arbejdede med dem. En af værktøjerne var blandt andet hvordan jeg fik mit nervesystem til at blive roligt på stressede dage.  Jeg kan kun give Siff og hendes behandlingsmetoder, mine bedste anbefalinger .


Birgitte
Jeg vil være dig evigt taknemmelig resten af livet, for den hjælp du har givet mig.
Grethe